330 Angler Wide

Ännu bredare och stabilare version av populära 330 Angler

330 Angler Wide är måhända ingen stor båt men den är enastående stabil och lätt. Perfekt för det rörliga fisket och fritid. En riktigt bred och platt botten gör båten stadig och grundgående. Med en vikt om bara 55 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten även lätt att bära. Du lyfter utan problem upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats.
Den har isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.

330 Angler Wide – motorbåt för lugna vatten

Montera en 2,5 hk bensinmotor eller en elmotor på 330 Angler Wide så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag.

Åror ingår när nu köper båten

330 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium.

Standardutrustning

  • Åror av tålig aluminium och komposit
  • Årtullar av aluminium
  • Isolerade dynor på tofterna
  • Halkskyddat golv
  • Två handtag i fören och två i aktern
Rek. pris: 16 900 kr Hitta din återförsäljare
Längd: 3,30 m
Bredd: 1,37 m
Vikt ca.: 56 kg
Max antal passagerare: 3 pers.
Max Rek. Motor: 4,4 kW / 6 hk
Höjd på akterspegel: 38 cm, kort rigg
Skrovtjocklek: 1,4 mm
Rek. längd på åror: 2,40 m

Båtarna är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

CE-märkt i kategori D, ”Skyddade farvatten”. En aluminiumbåt som är konstruerad för färder på mindre sjöar, floder och kanaler då vindstyrkan kan vara upp till 8 m/s och med en signifikant våghöjd på upp till och med 0,5 meter.