330 Angler

Liten, lätt och förbluffande stabil aluminiumbåt

330 Angler är vår minsta och lättaste aluminiumbåt. Perfekt för det rörliga fisket och fritid. En bred och platt botten gör båten stadig och grundgående. Med en vikt om bara 45 kg samt två rejäla handtag i fören och två i aktern är båten otroligt lätt att bära. Du lyfter lätt upp den på takräcket när du vill flytta den till ny plats. Denna aluminiumbåt är lika lätt att hantera som en kanot, men rymligare och stadigare.
Båten har isolerande dynor på tofterna samt halkskyddat golv. Det är bara att bära ner båten till sjön och ge sig ut på vattnet.

330 Angler – motorbåt för lugna vatten

Montera en 2,5 hk bensinmotor eller ex. Impulse 40 lbs elmotor på 330 Angler så får du en rolig båt för mindre och lugnare vattendrag. Klicka här för mer information om Impulse 40 lbs elmotor

Åror ingår när nu köper båten

330 Angler Wide levereras med åror av tålig aluminium och komposit, årtullar av aluminium.

 

Standardutrustning

  • Åror av tålig aluminium och komposit
  • Årtullar av aluminium
  • Isolerade dynor på tofterna
  • Halkskyddat golv
  • Två handtag i fören och två i aktern
Rek. pris: 13 900 kr Hitta din återförsäljare
Längd: 3,30 m
Bredd: 1,16 m
Vikt ca.: 45 kg
Max antal passagerare: 2 pers.
Max last vikt: 220 kg
Max Rek. Motor: 4,4 kW / 6 hk
Höjd på akterspegel: 38 cm, kort rigg
Skrovtjocklek: 1,4 mm
Rek. längd på åror: 2,10 m

Aluminiumbåtar från Kimple är tillverkade av Marinaluminium, ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, är lättbearbetat och har hög tålighet mot kemikalier. Samtliga båtar har flytelement i tofterna, vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

CE-märkt i kategori D, ”Skyddade farvatten”. En aluminiumbåt som är konstruerad för färder på mindre sjöar, floder och kanaler då vindstyrkan kan vara upp till 8 m/s och med en signifikant våghöjd på upp till och med 0,5 meter.